Свободно време

Как обичате да прекарвате свободното си време?

В лениво излежаване край басейна и игра на настолни игри? Заповядайте, всичко необходимо за вашата чудесна почивка е при нас.

В приключения, къпане в морето, разходки, научаване на нови неща, споделяне на вълнуващи занимания със семейство и приятели? Предлагаме ви и това. Страхотни екскурзии, възможности за каране на сърф и гмуркане, езда и морски пикници – можете всеки ден да пробвате по нещо ново. 

Екскурзии

Чудесна идея е да използвате апартаментен комплекс „Простор“ за своя постоянна база и всеки ден да предприемате екскурзия до различна забележителност.

Разходка с яхта

Това винаги е вълнуващо преживяване! Нашите малки и големи гости винаги се връщат очаровани от тези яхтени разходки и морски пикници. Включете се в тях и вие.

Разходка с коне/конна езда

Ако не сте яздили кон досега или ако много обичате да яздите кон, то имате тази възможност. В района има отлични условия за езда.

Голф игрища

Обичате голфа, искате да упражнявате удара си по време на вашата почивка или направо да поканите бизнес партньорите си да изиграете по една игра?

Сърф училище

Ако мечтаете да станете господари на вълните, по време на почивката си в апартаментен комплекс „Простор“ имате тази възможност. Недалеч от хотела се намира базата на училището по сърф.

Гмуркане

Целият район от Балчик до Дуранкулак е осеян с красиви места за гмуркане. Ако досега не сте пробвали, можете да взимате уроци по гмуркане или да се спуснете под водата с инструктор.